Organisasjon

Årets tillitsvalgt 2022

Klubbleder Anne Haltuff Njåmo i Juristforbundet er tildelt prisen Årets tillitsvalgt i Negotia

Tekst og foto:
Terje Bergersen

- Et arbeidsmiljø hvor ansatte trives, er avgjørende viktig for begge parter i bedriften. Det er menneskene som er viktig, sier årets Negotia-tillitsvalgt Anne Haltuff Njåmo ved klubben i Juristforbundet.

Njåmo er hovedtillitsvalgt for Negotias medlemmer i Juristforbundet. Hun var foreslått til prisen av kolleger i klubben. I begrunnelsen de ga heter det blant annet følgende:

«Anne er en som tør å ta de krevende samtalene med ledelsen. Hun har god oversikt og tar tak så snart hun ser noe som ikke stemmer. I år har hun særlig jobbet på en imponerende måte med utvikling av arbeidsmiljøet. Hun stiller alltid opp uansett om det er en stor eller liten sak, og fremmer alltid våre interesser. Anne er grunnsteinen i klubben vår. Hennes innsats som tillitsvalgt gjør at vi som er medlemmer og ansatte får økt motivasjon i jobbene våre. Hver fredag i 16 år har hun bakt kake og holdt vinlotteri, og stiller alltid med et stort og smittende smil. Alle skulle hatt en Anne på arbeidsplassen sin.»

Forbundsleder Monica A. Paulsen sto for tildelingen av prisen, som skjedde på Negotias landsmøte i november.

- Negotia har veldig mange dyktige tillitsvalgte, og noen er helt spesielle. Anne er en av dem, og hun fortjener virkelig denne prisen som årets tillitsvalgt, for alt hun har bidratt med i virksomheten sin, både over tid og i inneværende år, sa Paulsen.

Prismottakeren selv var «lurt» til å være med på landsmøtets åpning, og visste ingen ting om det som skulle skje. Hun takket med bant annet disse ordene:

- Jeg trodde jeg skulle hit for å holde foredrag, og i stedet får jeg denne prisen. For en hyggelig overraskelse. I arbeidet som tillitsvalgt er jeg særlig opptatt av arbeidsmiljø. Man bruker så mye av tiden sin på jobb, og det er viktig på så mange måter at man har det bra der man jobber. Vi har fått til et bra partssamarbeid i Juristforbundet, hvor ansatte trives. Det tjener begge parter på. Det er menneskene som er viktig, og som jeg er særlig opptatt av i min arbeidshverdag. Tusen takk for denne overraskende og veldig hyggelige prisen.

Prisen består av plakett undertegnet av forbundsledelsen pluss pengegave på 10 000 kroner gitt av samarbeidspartner Gjensidige.

Vi gratulerer!