Notabene

Nyansatte i Negotia

Politisk rådgiver

Fra årsskiftet var Heidi Amalie Bang (28) på plass som nyansatt politisk rådgiver i Negotia.

Heidi Amalie Bang

Inntil hun begynte i Negotia jobbet Heidi som kommunikasjonsrådgiver i Barne- og familiedepartementet. Hun har tidligere jobbet med politikk, analyse og kommunikasjon, blant annet i Gambit Hill & Knowlton Strategies, Rambøll Management Consulting og Arbeiderpartiet.

Heidi er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo, hvor hun også var aktiv blant annet som representant i styret ved universitet, og som politisk kommentator i avisen Universitas. Som politisk rådgiver vil hun bistå Negotias valgte ledelse i deres daglige arbeid, og ellers jobbe med oppgaver i skjæringspunktet mellom politikk, analyse og kommunikasjon.

– Negotia gjør et viktig arbeid for å bedre arbeidshverdagen til folk i privat næringsliv og frivillig sektor, og det vil jeg bidra til å løfte fram. Fokus nummer én er å bli godt kjent med organisasjonen og samarbeide med alle de flotte folkene her, sier Heidi.

Avdelingsleder for marked og kommunikasjon

Viktoria Fladby (41) er ansatt som ny leder for markeds- og kommunikasjonsavdelingen fra 1. mars.

Viktoria Fladby

Hun kommer til Negotia etter en tid som salgs- og markedsansvarlig i Drammen Håndballklubb. Hun har tidligere jobbet med salg, markedsføring og kommunikasjon i flere virksomheter, blant andre Eniro, Drammens Tidende og Strømsgodset Fotball.

Viktoria har erfaring både som personalleder og som medlem av toppledergrupper. Hun er utdannet innen salg, markedsføring og ledelse fra Handelshøyskolen BI. Avdelingslederjobben i Negotia innebærer ansvar for markedsføring, kommunikasjon, medlemsservice m.m. Hun vil også inngå i administrasjonens ledergruppe.

– Jeg ser fram til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Negotia. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kolleger og bygge videre på det gode arbeidet i markeds -og kommunikasjonsavdelingen, sier Viktoria.