Notabene

Lokal Negotia-deltakelse på Arendalsuka

Tradisjonen tro valgte Negotia avdeling Sørlandet å legge første styremøte etter ferien til Arendal – i tilknytning til Arendalsuka. Møtet ble holdt samme dag som YS lanserte arbeidslivsbarometeret for 2019.

Morten Johnsen

Styremedlem i Negotia, avd. Sørlandet

Som i fjor møttes vi i hagen til Glenn Salvesen, styremedlem i avdeling Sørlandet og regionens representant i den sentrale valgkomiteen. Vi fikk besøk i av ledertrioen til Negotia samt Negotia Ung ved leder og nestleder. Vi ble servert pizza som vi spiste i stor konkurranse med en masse veps!

Et av de faste punktene på våre styremøter er info fra sentralt hold, og med forbundsleder Monica A. Paulsen på plass var det naturlig at hun tok seg av den biten. For øvrig var det vanlige styremøtesaker som ble tatt opp.

Etter møtet kjørte vi ned til byen for å sjekke stemningen under Arendalsuka. Arendal syder denne uka hvert år, og i år var intet unntak med masse folk og god stemning. Vi fikk også med oss ungdomspartileder-debatten i Arendal Kulturhus før vi reiste hjem. Salen var full og det var artig å se at ungdommen engasjerer seg i viktige spørsmål som miljø, ekstremisme, fritt skolevalg, private barnehager og bompenger.

Takk til Glenn som stiller hagen til rådighet, vi håper å komme tilbake neste år.

For øvrig skal Region Sør ha regionstur til København med DFDS i slutten av november, der vi blant annet skal besøke julemarkedet i Tivoli. I skrivende stund er det 45 påmeldte og det er vi fornøyde med. Erfaring fra tidligere regionsturer tilsier at det blir en hyggelig tur med god stemning, gode samtaler og mye moro. Det er påmeldt medlemmer fra alle de fire avdelingene i regionen, og det er bra. Vi gleder oss!

Avdeling Sørlandet håper alle får en fin høst og ser fram til årets Landsmøte i november.