Notabene

Søk om støtte til lokal aktivitet

Har dere lyst til å gjøre noe spesielt for å styrke samholdet i klubben eller lokalavdelingen? Send en søknad til 3-prosentordningen.

Medlemmer i lokalavdelingene Trøndelag, Sunnmøre og Nordmøre og Romsdal var i høst på medlemstur til Eikesdalen. Et vel gjennomført og godt koronatilpasset arrangement – med støtte fra 3-prosentmidlene!

3-prosentmidlene finansieres av medlemskontingenten, og utgjør som navnet indikerer tre prosent av totalen; det vil si rundt regnet 2,5 millioner kroner per år.

Klubber og lokalavdelinger i forbundet søker flittig, og de seneste årene er hele potten fordelt. De typiske aktivitetene er medlemsturer, årsmøte med middag, lokalt foredrag og liknende. Gjerne en blanding av faglig og sosialt, som nettopp bidrar til styrking av Negotia-identiteten og samholdet i gruppene.

For tiden er det på grunn av koronaen sterke begrensninger på hva grupper kan finne på i fellesskap. Men vi håper alle at denne situasjonen ikke varer altfor lenge. Vi oppfordrer derfor klubber og avdelinger om å søke støtte til lokal aktivitet fra 3-prosentmidlene.

Søknadsfrist er 20. desember.

Mer info på negotia.no