Notabene

Landsmøte 19. og 20 november

Negotias landsmøte holdes på Gardermoen fredag 19. og lørdag 20. november. I år er det igjen duket for fysisk arrangement, i motsetning til fjoråret da man måtte ty til en heldigital løsning.

To år siden forrige fysiske Negotia-landsmøte. Forbundsleder Monica A. Paulsen på talerstolen.

Arkivfoto: Terje Bergersen

Gjeldende strategisk plan (STP) har nå virket i ett år. Hovedmålet i planen er at «Negotia skal være den foretrukne fagforeningen blant ansatte i privat næringsliv og frivillig sektor». STP-en evalueres på møtet. Ellers vedtar landsmøtet budsjett og medlemskontingent for 2022, godkjenner årsberetning og regnskaper for 2020, behandler innkomne forslag og foretar eventuelle justeringer av vedtektene. Arbeidet så langt i organisasjonsutvalget og bærekraftutvalget presenteres også.

Landsmøtet er Negotias øverste beslutningsorgan. Det består av rundt 80 delegater, det vil si tillitsvalgte fra klubb- og avdelingsapparatet, valgt gjennom de sju regionenes møter på vårparten. I tillegg er forbundsstyret og komitémedlemmer på plass, mange av de ansatte i administrasjonen, pluss inviterte gjester. Totalt har møtet om lag 130 deltakere.