Lokalt

En samlende aktivitet for klubben

Hipp hurra! Vi var så heldige å vinne 10 000 kroner i konkurransen som ble annonsert på Negotia-konferansen høsten 2021. Konkurransen ble holdt for å fremme klubbaktivitet, og premien skulle gå til en aktivitet etter eget ønske.

Randi Kristin Lysgård,
klubbleder

Klare for femretters. Fra venstre: Kjersti Harnes, Randi Kristin Lysgård, Marianne Flydahl og Merete Nerland Stavik. (Eva Vaagen ble dessverre syk rett før avreise og kunne derfor ikke bli med).

Klubben vår i Mobo (Møre og Romsdal Boligbyggelag) teller fem medlemmer, så vi er ikke så store. Men vi er opptatt av samhold, for det mener vi er viktig for et godt og produktivt samarbeid. Det var derfor med stor glede vi mottok beskjeden om at vi hadde vunnet premien, og kunne begynne planleggingen av en aktivitet.

Første lørdag i mars reiste vi til Angvik Gamle Handelssted. Stedet er kjent for sin avslappende og intime atmosfære samt god og kortreist mat. Egen spaavdeling har de også, så her skulle alt ligge til rette for en hyggelig avslutning på helgen. Vi møttes til lunsj lørdag, før turen gikk til badehuset som inneholder både basseng, badstu, tyrkisk bad og diverse spabehandlinger. Et par turer ut i sjøen fikk vi også lagt inn, slettes ikke så kaldt som årstiden skulle tilsi.

Etter litt avslapping på rommet møttes vi om kvelden til femretters middag med tilhørende viner. Nydelig mat lekkert dandert og servert av dyktige servitører. Avslutningen av kvelden tok vi i peisestuen, med prat og hygge. Søndag rakk vi en tur i badehuset og en tur i sjøen igjen før frokost.

Angvik Gamle Handelssted har også eget galleri, med kunst av kunstneren Tore Bjørn Sjølsvik. Det rakk vi også før utsjekk og hjemreise. Som sagt mener vi at samhold er viktig, og en slik tur virker virkelig samlende på vår lille klubb.