Lokalt

– Endelig kan vi treffes igjen

Ordene kommer fra Heidi Ottarsrud, hovedtillitsvalgt for Negotia-klubben i transportbedriften DSV Road. Så fort det ble mulig etter koronatiden inviterte hun og den øvrige klubbledelsen medlemmene til samling på hotell.

Jan Olav Markussen,
markedskonsulent i Negotia

KlubbfellesskapNegotia i DSV Road dro på medlemspleie-samling til Støtvig Hotel så fort det ble mulig etter koronaen. Her i diner-restauranten Bowl’n Dine. Ved bordet i midten, fra venstre: Wenche Oppegaard, Jan Olav Markussen, Heidi Ottarsrud og Lotte Majdall Nilsen.

Tidligere år har det vært tett med aktiviteter og oppfølging i felten for oss som jobber med medlemspleie og rekruttering i Negotias administrasjon. Men som alle vet satte pandemien en effektiv stopper for den typen arbeid. Derfor var det ekstra hyggelig da invitasjonen til deltakelse på fysisk medlemssamling med DSV Road-klubben tikket inn på ettervinteren.

Stedsvalget var Støtvig Hotel som ligger idyllisk til på Larkollen i Rygge kommune. Her er det er gode bademuligheter både innen- og utendørs. Og de aller tøffeste dristet seg faktisk til en dukkert utendørs, selv om det var i mars måned og gradestokken bare viste et par plussgrader.

– Det var flott å endelig kunne gjennomføre et opplegg som dette igjen. Vi holdt forresten også vårt årsmøte på samme tid, men valgte å ta dette dagen før vi reiste på samling. Det gjorde at flere kunne delta på selve årsmøtet, og dermed kunne vi konsentrere oss om medlemspleie under samlingen, sier klubbleder Heidi Ottarsrud.

Tiltaket var finansiert med midler fra den såkalte 3-prosentordningen som Negotia bruker til å støtte aktiviteter i klubber og lokalavdelinger. På forhånd hadde DSV Road-klubben vært på møte med oss i administrasjonen for å planlegge opplegget.

En fredag ettermiddag tidlig i mars satte klubbmedlemmene kursen mot Larkollen for et opplegg med sosial relasjonsbygging pluss litt faglig innslag. Det faglige var det undertegnede som sto for, og hovedinnholdet i dette var alle de viktige grunnene til å være medlem i Negotia, inkludert informasjon alle de lønnsomme fordelene Negotia tilbyr.

De mest brukte fordelene er de gunstige avtalene vi tilbyr innen forsikrings- og banktjenester. Her er det gode penger å spare for de aller fleste. Tar man samtidig fagforeningsfradraget på skatten med i betraktning, vet vi at flere medlemmer faktisk kan «nulle ut» det de betaler i kontingent.

En morsom vri på kvelden var at middagen ble servert i Bowl’n Dine. Opplevelsen av å spise hamburger i en amerikansk «diner» med bowlingbanen som nærmeste nabo, må nesten oppleves.

– Vi kommer gjerne tilbake hit. Denne typen aktivitet bidrar til samhold i klubben vår. Medlemmene var veldig fornøyde med opplegget, og jeg gleder meg allerede til flere samlinger med gode kollegaer, sier Heidi Ottarsrud.

Tips

3-prosentordningen

Klubber, lokalavdelinger og regioner i Negotia kan søke om støtte til lokal aktivitet fra 3-prosentmidlene. Se www.negotia.no.