Lokalt

Sommertur med Flor & Fjære

Sommertur har blitt en tradisjon i Negotia avdeling Sør-Rogaland, og i år gikk turen til Flor & Fjære; en samling av menneskeskapte tropiske hager på øya Sør-Hidle utenfor Stavanger.

Katrine Marie Gjerde,
styremedlem Negotia avd. Sør-Rogaland

Dette er en av årets store happeninger for medlemmene i vår avdeling, og påmeldingslisten ble fylt opp bare få timer etter at invitasjonen ble sendt ut. 60 medlemmer møttes ved ferjeleiet på Bekhuskaien i Stavanger og ble fraktet over til øya med båt. Vel framme ble gruppen delt i to og fikk omvisning gjennom de nydelige hagene. Etter omvisningen ble det server fin middag med kortreist mat, i et stort og flott drivhus.

I år var vi også så heldige å ha med oss forbundsleder Monica Paulsen på turen, noe både vi i avdelingsstyret og medlemmene syns er veldig stas! At forbundsledelsen er så tett på også lokalt, legges merke til og settes pris på.

Vi gjør dette for medlemmene våre fordi vi ser verdien av faglig og sosialt påfyll, hvor vi tilbyr en møteplass for å styrke samholdet mellom oss organiserte i Negotia.

Å dele erfaringer og bygge nettverk mellom kollegaer fra ulike bedrifter og bransjer, er verdifullt. Her har vi en god arena og mulighet til å informere om hva vi gjør i Negotia, både lokalt og sentralt. Og kanskje er det noen blant medlemmene som vil kjenne på et engasjement og vil lære mer. Vi syns også det er viktig å nå ut til unge medlemmer, og en av de unge som deltok på sommerturen meldte seg blant annet på Negotiakonferansen som gikk av stabelen i september.

Medlemmene har gitt oss bare gode tilbakemeldinger og er allerede veldig klare for neste gang.