Lokalt

Negotia Moss feiret 70 år

Hele 70 år er gått siden Negotias avdeling i Moss ble stiftet. Det måtte feires, og etter et årsmøte med stort engasjement og oppmøte bestemte vi oss for en jubileumstur tur til «Kongens by» København.

Ole Ringsby,
leder i Negotia avdeling Moss

Deler av styret i Negotia Moss. Fra venstre: Ole Jørgen Ringsby (leder), Betty Søderholm, Anita Solhman Lund, Jeiharan Jegathesat (nestleder) og Andreas Olsen.

Foto: Eirik Bornø

Første dagen i september gikk 39 deltakere om bord på DFDS Pearl Seaways; en god blanding av medlemmer, ledsagere, og gjester fra våre naboavdelinger. Etter velkomst og litt prat gikk vi over til det faglige innslaget på turen, som markedskonsulent Jan Olav Markussen fra Negotia sentralt sto for.

Han hadde en flott gjennomgang av alle de gode medlemsfordelene Negotia tilbyr, og ikke minst hva forbundet kan bidra med for det enkelte medlem. Her var det mye nyttig å lære for alle og enhver. Innslaget ble avsluttet med en Kahoot-quiz med Danmark som tema. Deretter gikk vi til bords og nøt en deilig jubileumsmiddag med alt som hører til.

København viste seg fra sin beste side på lørdagen, og etter å ha vært spredt utover i sentrum noen timer, samlet vi oss for enda en hyggelig kveld på båten. Dette var en tur hvor både det sosiale OG det faglige fikk fokus. Vi i avdelingsstyret til Moss er strålende fornøyde med arrangementet, og tilbakemeldingene er også veldig positive.