Notabene

Nyansatt i Negotias administrasjon

Pia Folvik (49) er ansatt som administrasjonskonsulent i Negotia fra 15. januar 2024.

Stillingen inngår i team medlemsservice, som er en del av markeds- og kommunikasjonsavdelingen i administrasjonen. Arbeidsoppgavene vil være diverse saksbehandling knyttet til medlemsregisteret, kontingentspørsmål, medlemsfordeler, med mer.

Pia har en bred arbeidserfaring med bakgrunn fra både grossist- og detaljhandel og helse og omsorg. De siste ni årene har hun jobbet som administrativ leder i Next Level Design AS som driver med import av kontor- og designmøbler til prosjektmarkedet, med ansvar for blant annet innkjøp og logistikk, kundeservice og daglig drift. Hun har også lang fartstid som butikksjef fra Fru Lyng-kjeden og som aktivitør og miljøterapeut. Hun har en bachelor innen markedsføringsledelse og markedskommunikasjon og fagbrev i aktivitørfaget.

Pia har også vært medlem i Negotia i 15 år.

– Siden jeg har vært medlem i så mange år, kjenner jeg Negotia litt fra før. Jeg har brukt flere av medlemsfordelene og også vært i kontakt med forbundet når jeg har hatt spørsmål om ting som ansatt. Jeg har alltid blitt møtt med velvilje og god service, noe jeg nå ønsker å bidra til selv i den nye jobben. Akkurat nå bruker jeg tid på å sette meg godt inn i systemer og arbeidsrutiner. Førsteinntrykket i møtet med administrasjonen og folkene som jobber her er veldig bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen.