Lokalt

Klubben i Transcom passerte 100 medlemmer

Etter halvannet år hvor verden har vært litt annerledes, er det deilig å komme opp fra hiet vårt igjen og se at vi vokser. NegotiaKlubben Transcom har hatt en formidabel vekst det siste halvåret, og har nå passert det magiske tallet 100.

Tommy Karlsen Bekkevold

Hovedtillitsvalgt – Negotia-klubben i Transcom

Feiret. Stolt tillitsvalgt Tommy Karlsen Bekkevold i Transcom, inviterte alle ansatte på kakefest.

Ting går bedre enn noen gang på arbeidsplassen vår. Vi har oppbemannet med 80 nye kundebehandlere. Bakgrunnen for dette er at vi fikk mer volum fra en av våre oppdragsgivere. Og når nye ansatte starter hos oss er det klart at man må benytte anledningen til å rekruttere dem til vår fagforening, og virkelig få dem til å forstå verdien av det å være organisert i arbeidslivet.

NegotiaKlubben Transcom har vært innom og presentert Negotia som fagforening ved hver eneste opplæringsgruppe som har startet opp hos oss, og det er deilig å se at det har båret frukter.

For å markere at vi har nådd det magiske tallet 100, inviterte vi alle ansatte på litt kake! Det passet ypperlig at dette samstemte med at noen av de ansatte hadde kledd seg ut, siden vi også markerte begivenheten ved inngangen til Halloween-helgen i høst.