Notabene
NY MEDLEMSFORDEL

Løpetrening med personlig oppfølging

Et måltilpasset treningsprogram med oppfølging fra egen personlig trener. Kan det være noe for deg?

SKREDDERSYR PROGRAM. Andreas Gossner og Bettina Ø. Høgseth er blant de personlige trenerne du møter hos www.løpetrening.no De hjelper deg med skreddersydd treningsprogram og oppfølging.

Foto: Løpetrening

Har du innerst inne lyst til å stille til start i et mosjonsløp? Fem kilometer, ti kilometer, halvmaraton eller selveste maraton­distansen?

Med denne helt nye medlemsfordelen som tilbys i samarbeid med Løpetrening AS, får du hjelp til å legge en god plan og komme i gang med systematisk løpetrening.

Du etablerer «online» kontakt med en proff personlig trener med høy kunnskap om løping, kosthold og helse, som tilrettelegger et løpeprogram tilpasset ditt nivå og dine ambisjoner. Og dere samarbeider om oppfølging og justeringer etter hvert som treningen skrider fram.

Det er ingen bindingstid knyttet til deltakelsen. Du kan prøve tilbudet og være med akkurat så lenge du vil. Du kan også velge «Negotia-pakken» med skreddersydd treningsplan i 30 uker – inkludert treningssko. Kanskje dette er akkurat det du trenger for å komme i gang med trening og bli i bedre form?

Les mer om denne og andre medlems­fordeler på www.negotia.no – Medlemskap, medlemsfordeler.