Notabene

Nyansatt i Negotias administrasjon

Maria Lyngsmark (41) er ansatt som administrasjonskonsulent i Negotia fra 3. januar 2023.

Stillingen inngår i Team medlemsservice, som er en del av markeds- og kommunikasjons­avdelingen i administrasjonen. Arbeidsoppgavene vil være diverse saksbehandling knyttet til medlemsregisteret, kontingentspørsmål, medlemsfordeler, med mer.

Maria kommer fra stilling med liknende arbeid i den LO-tilsluttete musikerorganisasjonen Creo. Hun har også lang fartstid fra Hennes & Mauritz-konsernet, blant annet som butikksjef og internrevisor. Av formell utdanning har hun en bachelor i engelsk, sosiologi og markedsføring fra Universitetet i Tromsø, pluss studier i internasjonal markedsføring på BI.

– De ukene jeg har vært her til nå, har vært både travle og interessante. Det er mye ­telefoner fra medlemmer, med mange spørsmål, og det betyr mye å lære for meg. Har blant annet snakket med mange pensjonistmedlemmer, siden det er nå i begynnelsen av året de betaler kontingenten sin.

– Jeg er opptatt av at medlemmene skal få en god serviceopplevelse når de er i kontakt med Negotia, og at min erfaring og kompetanse skal bidra til det, sier den nyansatte ­administrasjonskonsulenten.