Notabene

Ansatt som vikar i Negotia

Herman Gjeitanger (26) er ansatt i et vikariat av ett års varighet i markeds- og informasjonsavdelingen.

Bakgrunn og utdanning

Herman Gjeitanger

Herman er ekte Oslo-gutt, oppvokst på Grünerløkka og nå bosatt på Majorstua. Han har utdanning innen markedsføring fra BI og har gjennomført Negotias program med ledertrening for tillitsvalgte. Aktiv på fritiden i politisk ungdomsarbeid (FpU) gjennom mange år.

Arbeidserfaring

Har jobbet flere år som butikkonsulent i Orkla, med oppgaver innen varefremming og salg. I Orkla var han også hovedtillitsvalgt for 150 varefremmere. Har vært vararepresentant i styret til Negotia Ung, og deltatt både på regionsmøter og landsmøter i forbundet.

Oppgaver i Negotia

Ansvar for oppfølging av sosiale medier. I tillegg blant annet aktiv kontakt utad for å kartlegge rekrutteringspotensial i eksisterende klubber. Vil også bli å se på stands og profileringsaktiviteter.

Gjennom medlemskap og tillitsverv kjenner Herman Negotia godt allerede:

– Jeg liker å ta ansvar og være med der ting blir bestemt. Da jeg ble spurt om å være tillitsvalgt var jeg derfor ikke i tvil om å svare ja. Jeg kjenner Negotia som en spennende organisasjon med mange dyktige folk på alle nivåer, og ønsker å bidra med min kompetanse til god utvikling.