Organisasjon

Nyansatte i Negotia

Leder for arbeidslivsavdelingen

Thea Wessel Jørgensen (46) er fra 1. september på plass som ny leder for arbeidslivsavdelingen i Negotia.

Thea kommer fra stilling som forhandlingssjef/seksjonsleder i Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), som har vært hennes arbeidsplass de seneste 10 årene. Hun har også bak seg to perioder som konstituert generalsekretær i samme organisasjon.

Den nye lederen for arbeidslivsavdelingen (tidligere forhandlingsavdelingen) er utdannet jurist med arbeidsrett som spesialfelt, og har advokatbevilling. I tillegg til bakgrunnen fra NFF, har hun tidligere også arbeidet i Econa, Krifa og Advokatforeningen.

– Det mangfoldet av medlemmer i privat sektor som Negotia representerer virker veldig spennende. Jeg gleder meg til å bli ordentlig kjent med mine nye kolleger i arbeidslivsavdelingen, og med administrasjonen og Negotia for øvrig. Å jobbe på en inkluderende måte for å nå Negotias målsettinger og løse oppgaver sammen, er min viktigste ledestjerne.

Vikar i arbeidslivsavdelingen

Elise Torstensen (26) er fra 1. september ansatt som rådgiver i arbeidslivsavdelingen i et ettårig vikariat.

Elise er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Hun har skrevet masteroppgave innen arbeidsrett med oppsigelse i prøvetid som spesifikt tema. I løpet av studietiden har hun både hatt traineeopphold og deltidsjobb i advokatfirma. Hun har også arbeidserfaring fra Likestillings- og diskrimineringsombudet.

Oppgavene som rådgiver i arbeidslivsavdelingen vil omfatte medlemskontakt og saksbehandling, og Elise har allerede hatt sin første telefonvakt for avdelingen.

– Området arbeidsrett pekte seg ut som særlig interessant for meg på jusstudiet. Jeg ser fram til å både bidra og lære innen dette spennende fagområdet her hos Negotia, sier hun.

Vikar i markeds- og kommunikasjonsavdelingen

17. august begynte Caroline Faye Leandersson (30) i et vikariat som administrasjonskonsulent i markeds- og kommunikasjonsavdelingen.

Caroline har bachelorutdanning i Event Management fra Wales i Storbritannia, og har en variert arbeidserfaring med vekt på arrangementssupport og prosjektstøtte. Hun har blant annet jobbet i Proviso og de to seneste årene hos Deloitte i Cardiff.

Vikariatet i Negotia er for ett år. Oppgavene vil omfatte vedlikehold og oppdatering av medlemsregisteret og diverse serviceoppfølging overfor medlemmene. Caroline har fungert i stillingen i drøyt halvannen måned, og har rukket å gjøre seg litt kjent med både jobben og organisasjonen.

– Jeg føler meg veldig velkommen og trives godt med arbeidsoppgavene så langt. Jeg gleder meg også til å få være med på å videreutvikle Negotias systemer for medlemsservice, sier hun.