Notabene

Medlemstur til Eikesdalen

Negotias region Midt, som består av de tre avdelingene Trøndelag, Sunnmøre og Nordmøre & Romsdal, inviterte medlemmene sine på tur til Eikesdalen første helga i september.

Henny Eidem

Leder for Negotia avdeling Nordmøre & Romsdal

Turgjengen fra Region Midt om bord på MS Mardøla og cruise på Eikesdalsvatnet.

Etter innsjekk på hyttene fredag kveld, møttes vi til middag på Vertshuset. Der fikk vi servert en nydelig reinsdyrgryte med tilbehør. Kvelden ble brukt til hyggelig samvær med prat om både Negotia-saker og alt mulig annet. Det er viktig å treffes og ha det sosialt i den spesielle tiden vi nå er inne i.

Etter frokost på lørdag var det tid for utflukt i den vakre vestlandsnaturen. Vi ble inndelt i tre grupper. Den ene gruppen tok en fottur fra Finset og innover i dalen. Den andre holdt seg i området ved Mardalsfossen, mens den tredje kjørte opp til Aursjøen. Noen benyttet også anledningen til å ta noen «stikkut-poster» underveis.

På ettermiddagen var det cruise på Eikesdalsvatnet med MS Mardøla. Værgudene var med oss denne gangen også, og det ble en uforglemmelig tur. Smittevernreglene ble tatt på alvor og alle er friske og raske etter oppholdet. Tiltak som dette bidrar til godt Negotia-samhold i regionen.