Klubbdrift

– Viktig å se helheten

Administrerende direktør Thomas Buskoven i Høiax mener et godt partssamarbeid i bedriften bidrar til at saker belyses fra flere sider. – Det er positivt, sier han.

Thomas Buskoven, Høiax-direktør

– Vi er vant til å forhandle, i og med at de produksjonsansatte har vært LO-organisert i mange år. At sakene ses fra flere sider er bra. Det er viktig med flere perspektiver for å finne de beste løsningene, sier Buskoven.

Han var likevel litt spent da mange av selgerne og noen av de administrativt ansatte meldte seg inn i Negotia og krevde tariffavtale.

– Det ble plutselig tydelig at også vi er parter som skal forhandle – som setter seg på hver sin side av bordet og tar på seg forskjellige hatter. Jeg innrømmer at det var litt uvant i starten.

Høiax-direktøren er opptatt av at begge parter skal se helheten.

– Ansatte og ledelse er egentlig én enhet som har det samme hovedmålet. Vi har ansvar for å se hel-heten fra hvert vårt ståsted – og diskutere oss fram til enighet.

– Høiax er en bedrift i sterk vekst, og jeg er bevisst på at suksessen vår skyldes dyktige ansatte i alle ledd, konstaterer Thomas Buskoven.